Yritys

Jos Sinulla on tuholaisongelmia, joihin haluat tehokasta ja asiakasystävällistä palvelua nopeasti, olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Olemme erikoistuneet ratkaisemaan kaikki erilaisten haittaeläinten aiheuttamat ongelmat.

Keski-Suomen Tuholaistorjunta on perustettu alkuvuodesta 2020 palvelemaan ensisijaisesti kaikkia elintarvikealan ja elintarvikkeiden kanssa toimivia yrityksiä, luomalla niille tuholaisvapaan ja turvallisen toimintaympäristön. Yrityksemme tekee asiantuntevaksi erilaisten tuholaisongelmien ennaltaehkäisyssä ja torjunnassa erilaisten haittaeläinten tuntemus, jatkuva kouluttautuminen, biosidilainsäädännön tuntemus ja tuholaistorjunta-alan uusien innovaatioiden seuraaminen. Henkilökunnalla on useiden kymmenien vuosien ajalta työkokemusta rakennusalalta, joka esimerkiksi auttaa meitä selvittämään kaikki mahdolliset paikat, joista jyrsijät pääsevät rakenteisiin ja tätä kautta sisälle rakennuksiin.

Olemme vastuullisesti toimiva tuholaistorjunta – alan ammattilaisyritys ja huomioimme jokaisen tuholaisongelman ratkaisemisessa aina ympäristön, ihmiset sekä lemmikkieläimet. Käytämme integroituja tuholaistorjunta menetelmiä (IPM).
Kaikki käyttämämme laitteistot; erilaiset syöttiasemat, mekaaniset ansat, liima-ansat, jyrsijäasemat sekä lentävien hyönteisten torjuntaan käyttämämme erilaiset uv-ansat ovat laadukkaita, tehokkaita, tyylikkäitä, nykyaikaisia, turvallisia ja erityisesti tuholaistorjunnan ammattilaisten käyttöön suunniteltuja tarvikkeita.

Olemme Turvallisuus- ja Kemikaalivirasto Tukesin hyväksymä ja rekisteröimä tuholaistorjunta-alan yritys. Olemme tehneet erilaisissa kiinteistöissä haittaeläimiin kohdistuvia ennalta ehkäiseviä toimenpiteitä, sekä asentaneet erilaisia haittaeläinten monitorointi/torjunta järjestelmiä mm. marketteihin, hypermarketteihin, kauppakeskuksiin ja elintarviketehtaisiin. Lisäksi meillä on kokemusta erilaisissa lintujen aiheuttamien ongelmien ratkaisemisessa. Kaikki käyttämämme tuholaistorjunnan ammattilaisten käyttöön tarkoitetut torjunta-aineet ovat Turvallisuus- ja Kemikaalivirasto Tukesin kansallisesti hyväksymiä biosidi valmisteita, ja ne löytyvät Tukesin biosidirekisteristä.

Henkilökunnallamme on jo useiden vuosien kokemus tuholaistorjunta alalta. Henkilökuntamme on näiden vuosien aikana tehnyt mm. kerrostalojen sokeritoukkien- sekä turkiskuoriaisten torjuntakäsittelyjä sekä kaikkia tuholaistorjunta – alaan liittyviä töitä.
Tekninen vastuu henkilömme on suorittanut lakisääteisen tuholaistorjujan (Desinfektori) tutkinnon lisäksi kasvinsuojelututkinnon ja yrittäjän ammattitutkinnon. Henkilöstö on suorittanut työturvallisuuskoulutuksen ja elintarvikehuoneistoissa työskentelyä varten tarvittavan hygieniapassin. Toimintamme on avointa ja kuulumme Suomen tilaajavastuu (Vastuu Group) palveluun. Vastuuvakuutuksemme ovat jatkuvasti voimassa. Yrityksemme on Jyväskylän Yrittäjät Ry:n jäsenyritys. Kouluttaudumme ja kehitämme osaamistamme tuholaistorjunta alalla jatkuvasti.
Henkilökuntamme on vuosien varrella nähnyt monenlaisia tuholaistorjuntaan liittyviä tapauksia ja asioinut monenlaisten ihmisten kanssa. Meillä on toiminnastamme vaitiolovelvollisuus, eikä autossamme ole mitään tuholaistorjuntaan viittaavia teippauksia.

Yrityksemme arvoja ovat:

  • Tehokkaat ja turvalliset ratkaisut haittaeläinten ennalta ehkäisyssä sekä torjunnassa
  • Palveluiden laatu ja ammattitaito
  • Luotettavuus sekä asiakasystävällisyys

Tuholaistorjuntatyö on asiakkaalle kotitalousvähennyskelpoista.
Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset tuholaistorjunnan ammattilaisten palveluja tai haluat lisätietoa yrityksestämme.

Yhteistyöterveisin

Keski-Suomen Tuholaistorjunta

© 2020 Keski-Suomen Tuholaistorjunta. All rights reserved. Kotisivut: Rotia PRKL Oy
Rekisteriseloste