Yritys

Tuholaistorjuntaa Jyväskylässä ja lähialueilla

Keski-Suomen Tuholaistorjunta

Keski-Suomen Tuholaistorjunta on Turvallisuus- ja Kemikaalivirasto Tukesin hyväksymä ja rekisteröimä tuholaistorjunta-alan asiantuntija yritys, joka on perustettu alkuvuodesta 2020. Yrityksemme henkilökuntaan kuuluu 3 henkilöä ja meillä on useiden kymmenien vuosien työkokemus rakennusalalta. Tuholaistorjunta-alalta meillä on useita vuosia työkokemusta ennen yrityksemme perustamista.

Kaikki käyttämämme laitteistot kuten; erilaiset syöttiasemat, mekaaniset ansat, liima-ansat, jyrsijäasemat sekä lentävien hyönteisten torjuntaan käyttämämme uv-ansat ovat laadukkaita, tehokkaita, tyylikkäitä, nykyaikaisia, turvallisia ja erityisesti tuholaistorjunnan ammattilaisten käyttöön suunniteltuja tarvikkeita.

Käytämme integroituja tuholaistorjunta menetelmiä (IPM) ja suosimme täysin myrkyttömiä vaihtoehtoja aina kun mahdollista.

Yrityksemme arvoja ovat

  • Tehokkaat ja turvalliset ratkaisut haittaeläinten ennalta ehkäisyssä sekä torjunnassa
  • Palveluiden laatu ja ammattitaito
  • Luotettavuus sekä asiakasystävällisyys

Ammattitaitoista tuholaistorjuntaa vuosien kokemuksella

Kaikki käyttämämme torjunta-aineet ovat Turvallisuus- ja Kemikaalivirasto Tukesin kansallisesti hyväksymiä biosidi valmisteita ja ne löytyvät Tukesin biosidirekisteristä.

Tekninen vastuuhenkilömme on suorittanut lakisääteisen tuholaistorjujan (Desinfektori) tutkinnon lisäksi kasvinsuojelututkinnon ja yrittäjän ammattitutkinnon. Henkilöstö on suorittanut työturvallisuuskoulutuksen ja elintarvikehuoneistoissa työskentelyä varten tarvittavan hygieniapassin. Toimintamme on avointa ja kuulumme Suomen tilaajavastuu (Vastuu Group) palveluun. Vastuuvakuutuksemme ovat jatkuvasti voimassa ja yrityksemme on Jyväskylän Yrittäjät Ry:n jäsenyritys.

Henkilökuntamme on vuosien varrella nähnyt monenlaisia tuholaistorjuntaan liittyviä tapauksia ja asioinut monenlaisten ihmisten kanssa.

Meillä on toiminnastamme vaitiolovelvollisuus, eikä autossamme ole mitään tuholaistorjuntaan viittaavia teippauksia/mainoksia.

Tuholaistorjuntatyö on kotitalousvähennyskelpoista.

Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset tuholaistorjunnan ammattilaisten palveluja tai haluat lisätietoa yrityksestämme.