Jyrsijäverkkojen asennus

Jyrsijät

Jyrsijät ovat yleisimpiä haittaeläimiä, joita tavataan usein ihmisten asumusten läheisyydessä. Etenkin säiden viiletessä on tavallista, että jyrsijät saattavat pyrkiä eri tavoin rakennusten rakenteisiin ja tätä kautta jopa sisätiloihin. Niiden monipuolisen sopeutumiskyvyn ansiosta ne viihtyvät hyvin paikoissa, joissa niille on tarjolla vettä, ruokaa sekä hyviä pesäpaikkoja.

Jyrsijöitä voidaan torjua usealla eri tavalla, riippuen ongelman laajuudesta ja luonteesta. Rakennusten yläpohjiin sijoittuvat torjunnat teemme aina ensisijaisesti täysin myrkyttömästi, jotta voidaan välttyä haittaeläinten raatojen jäämisestä rakenteiden sisään ja tätä kautta estettyä myös mahdolliset hajuhaitat sisätiloissa.

Huomaamattomat kulkureitit rakennuksiin

Jyrsijät pääsevät rakennusten sisään erilaisten rakojen ja reikien kautta. Esimerkiksi rakennusten ulkovuorauksessa ilmenevät raot ja aukot ovat sopivia reittejä jyrsijöille päästä asumuksen sisään.

Jyrsijät mahtuvat kulkemaan erittäin pienistä raoista, jolloin myös tuuletusraot, läpiviennit sekä erilaiset halkeamat ulkolaudoituksessa voi olla jyrsijälle lupaava menoreitti. Jyrsijöiltä ei välttämättä ole turvassa uusikaan talo, mikäli talon ulkovuorauksessa on kulkemiseen riittäviä rakoja tai mahdollinen verkko ei ole riittävän tiheä.

Tiivistyksessä ilmenevät puutokset ovat aina riski jyrsijöiden ilmaantumiselle rakennuksiin.

Monenlaista haittaa

Vaikka jyrsijät voivat joissain tapauksissa olla varsin huomaamattomia, tuovat ne mukanaan monenlaista haittaa. Jyrsijät tekevät vaurioita eristeisiin ja höyrynsulkuihin sekä voivat pahimmillaan aiheuttaa jopa tulipaloriskin, jos ne pääsevät vahingoittamaan sähköjohtoja. Rakenteisiin liittyvien ongelmien lisäksi jyrsijät voivat tuoda vakavaa haittaa myös terveydelle.

Jyrsijöiden eritteet voivat levittää ihmiselle haitallisia tauteja, kuten esimerkiksi salmonellaa. Jyrsijät voivat aiheuttaa haitallisia hygieniaongelmia sekä vaurioita rakenteille, jolloin niistä on suotavaa pyrkiä eroon mahdollisimman pian.

Jyrsijäverkkojen asennus

Teemme rakennuksiin erilaisia jyrsijäverkkojen asennuksia. Jyrsijöiden ilmaantumisen ennaltaehkäisyyn soveltuu parhaiten tiheäreikäinen teräsverkko, jolla pyritään sulkemaan kaikki mahdolliset kulkureitit rakennukseen. Jyrsijäverkkoa asennamme rakennuksessa niihin kohtiin, joista jyrsijöillä olisi muutoin mahdollisuus päästä rakenteiden sisään.

Jyrsijöihin liittyvät tuholaisongelmat pyritään ratkaisemaan aina tapauskohtaisesti. Oravien suhteen voidaan käyttää erilaisia torjunta-, ja karkotus menetelmiä, jotka poikkeavat esimerkiksi tavallisesta hiirten karkoittamisesta tai torjunnasta. Oravat luovat muiden jyrsijöiden tavoin erilaisia riskejä asumuksen turvallisuuden suhteen, jolloin niistä on syytä päästä eroon mahdollisimman pian.

Ole yhteydessä tuholaistorjunnan ammattilaiseen, mikäli kohtaat ongelmia jyrsijöihin liittyen. Tarjoamme kattavat palvelut erilaisten haittaeläinten torjuntaan ja niiden tuomien vaurioiden kartoittamiseen. Kaikkiin tekemiimme jyrsijäverkkojen asennuksiin annamme aina vähintään kahden vuoden takuun.

Kysy meiltä takuulla kilpailukykyinen hinta jyrsijäverkkojen asennuksesta!